HAPPY BIRTHDAY TO IRFAN ZAFRI

Order by Fauzana from Ukay Perdana.

Tqvm Zana.Happy Birthday utk Irfan dan semoga menjadi anak yang cerdik dan ceria.

DAMIA IS 1

Order by Irma from Purtajaya.

Irma juga menempah 100biji cc photo putri kesayangannya Damia - (sila ke blog cc saya utk lihat cc gambar Damia yang comel tu)

Tqvm Irma.

Irma c/box -24/5 : 17.18 - akk..kek damia & cupcake tu best..ramai kawan2 tanye ...so sye promote diorg tgk blog akk ni =)hehehe...

KEK UNTUK PUT3

Order by Lynn from Taman Selasih Gombak.

Tqvm

TO MY MAMA,TOK MA @ ROKIAH

Order by Pn.Suehanim from Gurney Height .

Tqvm

ILMAN 5 years @ 15.5.2010

Order by Iza from Bandar Baru Sentul.

Happy Birthday Ilman sayang - visi jadi anak soleh dunia akhirat ya. To Iza - thank you so much,akk x boleh nak kira dah ni order Iza yang ke berapa.Tak pernah jemu dan harapnya begitu lah sampai bila2.

NUR INAS ATIYAH -1 YEAR

Order by Mama Nur Inas Atiyah (sedapnya nama dia) from Putrajaya.

Alhamdulillah,Terima kasih ya.



KEK BOLA

Order by Reenzz Zainuddin from Bandar Tun Razak K.L

TQVM Reenzz






ALISYA IS 1

Order by En.Hasnul Hisyam from Bandar Sungai Long.

TQVM

TARTLET

Fruits tart order by Shima - Bandar Baru Bangi

Blueberry cheese tart - order by Shima - Bandar Baru Bangi.
TQVM