KEK UNTUK AZURA

Blueberry Cheese cake di tempah oleh En.Fauzi sempena hari lahir adik kesayangannya Azura.

TQVM

KEK HANTARAN

Ucapan berbanyak terima kasih kepada Pn.Jamaliah yang memberi kepercayaan kepada saya untuk membuat kek hantaran dari pihak pengantin lelaki kepada pengantin perempuan.

Kepercayan itu amatlah saya hargai.

Selamat Pengantin Baru kepada Mohd Amirul Hisham (anak lelaki Pn.Jamaliah) dan pasangannya Nur Sazalina.Semoga kehidupan kalian berdua lebih mendapat rahmat dan restu dari Ilahi.

Pasangan ini juga pernah menempah kek pertunangan dari Naz Homemade Cakes & Cupcake.
TQVM

TO MY *** SUPER DADDY ***

Order by Pn.Nawi from Gurney Height Condo,Bukit Keramat KL.

Kek ini sempena harijadi suami tersayang.Terima kasih banyak-banyak kerana sudi order dengan Naz Homemade Cakes & Cupcakes.


Msg dari Pn.Nawi yang masih akk simpan ....Thanks kak,sedap kek td. 01:01:17am/03-04-2010

MARBLE KEK

Marble cake dengan hiasan fondant.

Order by Pn.Hashimah - Bangi. TQVM Hashimah

NADIRA WITH THE LITTLE MERMAID

Repeat Order by Pn Ellyna - Pinggiran Batu Caves untuk putrinya Nadira.

Nadira dengan Princess Airel.Happy Birthday Nadira.

Tqvm to Ellyna & Family from Naz Homemade Cakes & Cupcakes.

ISTEMEWA UNTUK PAPA

Repeat order dari Pn.Juliya Putrajaya untuk suami kesayangan.Loving couple betul dia org ni - siap buat suprise lagi.

Maaf gambar yang agak x jelas. Sebenarnya strawberry tu akk dapat segar dari ladang (supermarket) he .. he masa otw nak hantar kek ni pada Julia- nak yang fresh punya ... gambar ni kena lah snap dalam kereta. Sorry Juliya (kita baca apa komen Julia dlm chbox .... )

p/s Juliya: slm k.naz ..tq yer kek ari tu sdp sgt.suprise pn menjadi ....he..he (cbox Apr 10,12:35)

UPIN & IPIN - AFIQ & ALIF

Order dari En.Kamal - Taman Melawati.

Terima kasih En.Kamal. Minta maaf sebab tak dapat tulis kata-kata hikmah atas kek kerana ketiadaan ruang.
Semoga berpuashati dan anak-anak seronok di hari jadi mereka.Terima kasih

TQ TO DR.MALIK & STAFF (APSH)

Order dari Wan Munera (Nia) kepada Dr.Marlik & staff -Ampang Putri Specialist Hospital,sebagai ucapan terima kasih kerana merawat beliau yang melahirkan anak di APSH pada 29 March lalu.

Ini untuk staff di Maternity wad. Nia siap minta saya slicekan kek kepada beberapa bahagian.

Yang ini untuk untuk Nusery staff.

Ready to go..... ni kali ke empat Nia order kek ni dgn saya.Tqvm Nia .. Congrats n take care.

Sayangku Irsyad Amsyar

Order dari Pn.Hana - Kajang Perdana untuk si comel Irsyad Amsyar.

Terima kasih Hana and Happy Birthday Irsyad.

Moga membesar dengan sihat dan ceria mcm upin & ipin nie.he..he (tapi jgn nakal2 takut Kak Ros marah)