SUPRISE UNTUK SUAMI

Romantiknya pasangan ni ! order dar Pn.Shazlina sempena harijadi suami tersayang.
CC ini dihantar ke office suaminya untuk buat suprise ,terkejut + gembira orang yang menerimanya.
Untuk Shaz terimakasih banyak2 dari Kak Naz,Semoga kehidupan Shaz dan suami akan dilimpahi dengan kasih sayang yang berpanjangan.Amin


Shaz say : salam .....akak TQ my hubby suka sgt - 26 Jan 2010( 16:17)
: Next time nak order lg - 26 Jan 2010 (17:10)

MOHD HAZIQ - 13 TAHUN

Order dari Pn.Ros - Bandar Tasik Kesuma untuk anak saudaranya Mohd Haziq.

Thank you so much. Haziq tak nak kek cartoon2 - orang dah jadi anak bujanglah .......

Happy Birthday Haziq ..... Selamat menempuh alam remaja dari Naz Homemade Cakes & Cupcakes

DISNEY PRINCESS UNTUK FATIN

Order dari Pn.Hana - Kota Damansara. Sebenarnya beliau order 3 kek sekaligus dari saya.Blueberry cheese cake untuk Farissa 1 year & satu lagi choc moist cake untuk Muhammad Afif Haziq 3 tahun.

Tqvm Hana.Semoga Hana berpuashati walaupun ini kira last minute order. Kak Naz tetapkan hati untuk buat yang terbaik bagi tidak menghampakan anak-anak Hana.Maaf jika ada kekurangan ya.

ADAM WITH HIS THOMAS & FRIENDS

Order kali ketiga dari Pn.Julaikha - Putrajaya untuk si manja Adam.Tqvm sebab masih sudi order kek dengan kak Naz.(dulu kek princess untuk Misha yang warna pink tu)


Happy Birthday Adam - 2 years

Seronok dapat jumpa Adam masa hantar kek ni ...... moga Adam sentiasa happy.


p/s sama mcm kek satu lagi ya! atcually atas permintaan customer sendiri ... cuma saya tambah kereta sbb mengikut mamanya adam suka sangat dgn kereta.

2KG CHOC MOIST - IDA

Choc Moist 2kg order dari Ida - Bandar Baru Bangi
Thanks Ida


UPIN IPIN & IHSAN KHALIF

Kek choc moist 1kg 0rder dari Puan Azmah (Kota Damansara)untuk Ihsan Khalif .

Happy Birthday Ihsan Khalif.

Kepada Puan Azmah dan Ihsan saya memohon maaf atas kesilapan ejaan nama yang tidak disengajakan(huruf L tertinggal) walaupun saya amat behati-hati akan perkara ini.Saya baru menyedarinya ketika gambar ini diup loadkan. Sekali lagi maafkan saya dan terimakasih.Ikhlas dari Naz.


Sms Puan.Azmah kpds saya -`A ah azmah br perasan lepas dah habis makan,tak ngape....kek was delicious,bday boy was v.happy ....thanks'

TO MY LOVELY HUSBAND

Order dari Puan Rohaya Ejazi dari MATIC Jln Ampang untuk suami tersayang.

Kak Naz harap Rohaya berpuas hati.

TQVM for the gift.(dapat gift dari Rohaya masa hantar kek ni - Alhamdullilah)

BEN 10 UNTUK HAZZIQ - 7 TAHUN

Kek coklat Moist 2kg order dari Puan Miza from Bandar Sunway

Happy Birthday to Hazziq.

Msg Puan Miza kepada saya.Alhamdullilah -Thanks Miza.


SEUMPAMA RAMA-RAMA


70 cc rama-rama order dari Norhayati juga.

tqvm Yat

CUPCAKES - LADY BIRD


70 CC order by Norhayati


Yati says via phone - kak naz saya puas hati sangat....tq yati ...kak naz