BLUEBERRY CHEESE CAKE UNTUK ALONG


Blueberry cheese kek .Last minit order dari Along untuk anaknya Fatin bawa balik ke USM,Penang.(tmpat maklangnya dulu - USM best)
Blueberry cheese cake 0.5kg order dari kakak ipar saya Rohayah.Tq Along

THANK YOU - ORDER RAYA


Salam

Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan selamat hariraya aidil fitri maaf zahir dan batin kepada pelanggan-pelanggan,saudara mara dan sahabat handai juga kepada sesiapa sahaja yang sudi singgah ke blog ini.
Kepada pelanggan-pelanggan yang sudi tempah kek untuk raya hari tu berbanyak-banyak terima kasih diucapkan atas sokongan anda semua.

THANK YOU ALLAH

Terima Kasih


ORDER RAYA


Choclate Moist Cake sebanyak 10kg (sekotak 2kg each) order dari Linda Wangsa Maju. Kek-kek ini untuk dibawa pulang ke Melaka dan Perak sebagai buah tangan di hariraya.Tq Linda.


Order dari En.Mohd Nordin sebanyak 6kg (1kg each dalam bekas plastik) juga sebagai buah tangan untuk pulang ke kampung sempena hari raya. Tqvm.

EDIBLE IMAGE KEK

Kek 1.5kg order dari Siti Niza dari Seri Kembangan.Tq
Kek ini untuk harijadi anaknya dan anak-anak buah.Kek menggunakan edible image wajah anak-anak yang comel.

BLUEBERRY CHEESE KEK UTK ANGAH

Blueberry cheese cake 1kg++ di tempah oleh Angah (ipar adik saya)
Kek ni saja untuk makan-makan,teringin sangat katanya ......ehem ada apa-apa ke angah.Cepat nak wish congrat ........ni....apapun asalkan happy dah.Tqvm.

COKLAT MOIST DENGAN ALMOND CINCANG

Kek 0.5kg order dari Kak Erlena dari Taman PinggiranTempler,B.B Selayang.Thanks akk.
Berminat nak beli RM17.00 sahaja. (Ada coklat rice + Almond )Hubungi Naz 019 -6493155

TQ to KAK CIK,BAIZURA AND AIN

Order dari Kak Cik (ipar saya) yang duk kat Putrajaya. Kek ni utk dua orang anak bujangnya adik dan abang yang minat Ben 10 dan Power Rangers.Birthday dah lepas, saja nak bagi anak2 seronok dan sbg ganjaran puasa untuk anak yang masih kecil. Syabas abang& adik. Tunggu duit raya dari Mak Lang ya.........
Kek 1kg order dari Baizura kat Taman Equiene,Sri Kembangan.Tq Baizura.
Kek 1kg order dari Ain at Kg.Pandan Dalam.Terima kasih Ain.

RAHMAT RAMADHAN


Kek 2kg order dari Linda Wangsa Maju (ni regular customer saya).Kek ni untuk ACA anak gadisnya,nenek dan papa yang meyambut harijadi serentak. 'Happy Birthday to all of you.'


Kek 2kg + 2kg ini juga order dari Linda untuk dibawa ke rumah anak-anak yatim sebagai juadah berbuka puasa. Tq Linda semoga beroleh rahmat dan keberkatan atas usaha murni itu.

TQ NORHASLIZA



Kek 0.5kg (4 kotak) order dari Norhasliza Bandar Baru Sentul. Yang ada tulis Haris@ 30 tu untuk hubby tersayang (sempena besdaynya la tu). Terima kasih Hasliza. Orangnya baik dan peramah siap bagi sotong kering bergula lagi pada saya.
Yang tak boleh lupa nak cari awak kat depan kuil, bila akk tanya seorang India tu di kata sana kuil,sini kuil depan kuil belakang kuil....... ha sudah awak kat mana ya ?????? last-last jumpa juga kita. 'Nice to meet u'.

CC & KEK KAK AIN


Kek o.5kg order dari Asiah untuk Kak Ain.


Aneka CC order dari kawan-kawan Sarah.